Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Wat we doen

Wij zijn gespecialiseerd in personenschade.

Wij kunnen u helpen met het verhalen van uw letsel- of overlijdensschade opgelopen door een:

De advocaten van Ruesink & Baggerman zijn specialisten op het gebied van letselschade. Persoonlijk contact, kwaliteit, betrokkenheid en een optimaal resultaat vinden wij belangrijk. Samen hebben wij meer dan dertig jaar kennis en ervaring in het beoordelen en regelen van letselschadezaken.

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Als gespecialiseerde advocaten zoeken wij voor u uit of er aansprakelijkheid is en zo ja, wie aansprakelijk is en of u recht heeft op schadevergoeding. Wij verzorgen de aansprakelijkstelling en brengen samen met u de schade in kaart. Om uw schade goed te kunnen onderbouwen vragen wij medische informatie op en laten wij deze beoordelen door een vaste medisch adviseur. Ons doel is niet alleen de nadelige gevolgen te compenseren, maar ook om u in staat te stellen de balans weer in uw leven terug te brengen. Zo kunnen wij bij langdurige arbeidsongeschiktheid bijvoorbeeld met behulp van de inzet van een arbeidsdeskundige u ondersteunen bij het re-integreren in uw eigen of beroepsmatige werkzaamheden. De ervaring leert dat de afhandeling van letselschade lang kan duren. Om de financiële gevolgen van uw schade zoveel mogelijk te ondervangen regelen wij tussentijdse voorschotten.

Als u vragen heeft, kunt u daar altijd mee bij ons terecht.

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.

Scroll To Top