Direct contact: 055-52 25 270

Verkeersongeval

Letselschade ontstaat in verreweg de meeste gevallen door een verkeersongeval. Ook al worden auto’s steeds veiliger, de gevolgen van een verkeersongeval zijn vaak ernstig. Het leven van een slachtoffer met letselschade krijgt vaak een andere inhoud. Dat geldt ook voor zijn of haar directe omgeving. Daarbij speelt ook nog vaak een juridische strijd, waarbij het slachtoffer zich doorgaans in een zwakkere positie bevindt dan de aansprakelijke partij.

Gelukkig worden slachtoffers van een verkeersongeval vaak beschermd door de wet. Meer informatie kunt u vinden op deze website onder:

Wij staan veel slachtoffers bij van een verkeersongeval. Daarbij wordt eerst onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Vaak is deze duidelijk, soms ook niet. In dat geval is het belangrijk bewijs te verzamelen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: het door beide partijen ingevulde schadeformulier, getuigenverklaringen, een politierapport of proces-verbaal.

Ook wanneer de wederpartij is doorgereden en onbekend is, is het vaak mogelijk uw letselschade vergoed te krijgen. Het Waarborgfonds Motorverkeer vergoedt uw letselschade indien bewezen kan worden dat er daadwerkelijk een ongeval heeft plaatsgevonden met een motorrijtuig.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Zodra de aansprakelijkheid door de (verzekeraar van de) wederpartij is erkend, helpen wij u bij het verhalen van uw letselschade. Gestreefd wordt naar het zo snel mogelijk betalen van een voorschot door de wederpartij.

De behandeling van een letselschadezaak is vaak complex en emotioneel zeer ingrijpend. Dit kan ook nog eens lang duren. De juridische beoordeling van het ongeval, de beoordeling van uw letsel en de beoordeling van de omvang van uw schade zijn ingewikkelde zaken.

Wij hebben jarenlange ervaring en kennen alle juridische mogelijkheden die in zo’n traject bestaan. Uw letselschade is bij ons in vertrouwde handen.

Heeft u een ongeval gehad en wilt u gratis advies over hulp bij het verhalen van uw letselschade, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 24 uur, contact met u op.

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.