Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Passagiers

Wanneer u als passagier van een motorrijtuig bij een verkeersongeval betrokken bent, heeft u vrijwel altijd recht op vergoeding van uw letselschade.

In de eerste plaats kunt u de tegenpartij aansprakelijk stellen, wanneer die het ongeval heeft veroorzaakt.

Indien het ongeval is veroorzaakt door de bestuurder van het motorrijtuig waarin u zich bevond, kunt u uw letselschade verhalen op de WA-verzekeraar van deze auto.  Dit kan ook wanneer de toedracht van het ongeval nog niet duidelijk is. U kunt dan een beroep doen op de zogenaamde schuldloze derdenregeling.

Kortom, als passagier kunt u vrijwel altijd uw letselschade verhalen. Heeft u een ongeval gehad en wilt u gratis advies over hulp bij het verhalen van uw letselschade, neemt u dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op mijn website. Ik neem dan zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 24 uur, contact met u op.

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.

 

Iedere woensdag gratis inloopspreekuur van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Scroll To Top