Direct contact: 055-52 25 270

André Ruesink

Letselschadeadvocaat

Het leven van een slachtoffer met letselschade krijgt vaak een andere inhoud. Dat geldt ook voor zijn of haar directe omgeving. Daarbij speelt ook nog vaak een juridische strijd, waarbij het slachtoffer zich doorgaans in een zwakkere positie bevindt dan de aansprakelijke partij.

Een aansprakelijke partij laat zich namelijk meestal vertegenwoordigen door een verzekeraar en die heeft vaak meer kennis, ervaring en middelen dan het slachtoffer. Het is voor mij een uitdaging om vanuit een vertrouwensband met de cliënt daar tegenwicht aan te bieden en door middel van een optimaal resultaat weer balans in het leven van het slachtoffer te brengen. Jaren geleden heb ik zelf bij een grote verzekeraar gewerkt, waardoor ik weet hoe verzekeraars werken en zaken behandelen. Die ervaring is van toegevoegde waarde voor mij als advocaat voor slachtoffers van personenschade. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten streven we naar een spoedige afwikkeling van uw letselschade, waarbij uw recht op volledige schadevergoeding voorop staat. Gelukkig gaat dat vaak in goed overleg met de verzekeraar.”

Naam:
mr. A. Ruesink

Voornaam:
André

Opleiding:
Nederlands recht (Rijksuniversiteit Utrecht, doctoraal: 1994); Grotius Specialisatieopleiding Personenschade

Advocaat sinds:
1994

Rechtsgebieden:
Aansprakelijkheidsrecht/Personenschade

Nevenactiviteiten:
Lid LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten),
Lid ASP (Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade),
Lid WAA (Werkgroep Artsen Advocaten)

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.