Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

mr. Lindsey Daman

In 2018 kwam ik voor het eerst in aanraking met de boeiende praktijk van letselschade, toen ik tijdens mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit stage liep bij een advocatenkantoor dat hierin gespecialiseerd is.

Na de afronding van deze stage realiseerde ik mij dat ik na mijn studie ook graag letselschadeslachtoffers wilde bijstaan bij het verhalen van hun letselschade. Met name de mogelijkheid om mensen te kunnen helpen bij de herinrichting van hun leven na een ongeval, geweldsmisdrijf of medische fout, spreekt mij aan.

Tijdens mijn master aan de Universiteit Utrecht heb ik mij dan ook gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en heb ik onderzoek gedaan naar de mate van rechtsbescherming van de elektrische fietser in het verkeer. De kennis die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, breng ik in de praktijk bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten waar ik mij met plezier inzet voor een optimaal resultaat in uw letselschadezaak.

 

Naam:
Mr. L.R. Daman (Lindsey)

Opleiding:

Nederlands recht (Universiteit Utrecht, master: 2020);

Advocaat sinds: 2021

Rechtsgebieden:
Aansprakelijkheidsrecht/Personenschade

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.

 

Iedere woensdag gratis inloopspreekuur van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Scroll To Top