Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Irma Diepenmaat

Zowel tijdens als na mijn studie heb ik bij een grote verzekeringsmaatschappij gewerkt. Ik heb hierdoor een interessante kijk in de keuken van een verzekeraar gekregen, waardoor ik weet hoe verzekeraars werken en zaken behandelen.

Vanwege mijn passie voor het juridische vak ben ik vervolgens gaan werken bij een middelgroot advocatenkantoor. Ik ben daar werkzaam geweest in het verzekeringsrecht en het aansprakelijkheidsrecht.

Dankzij de door mij opgedane ervaring heb ik zowel inzicht in de wensen van slachtoffers als in de werkwijze van verzekeraars. Mijn streven is om van toegevoegde waarde te zijn voor slachtoffers van personenschade. Ik werk toe naar het in uw situatie maximaal haalbare resultaat.

Met mijn ervaring en deskundigheid probeer ik u te helpen uw leven thuis of op het werk weer op de rit te krijgen en ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op hebt.

Naam:
mr. I.F.V. Diepenmaat

Voornaam:
Irma

Opleiding:
Nederlands recht:
-Master Privaatrecht, Universiteit Utrecht, 2018
-Master Recht en Onderneming, Universiteit Utrecht, 2013

Opleiding Wet op financieel toezicht:
-Wft adviseur basis, 2015

Rechtsgebieden:
Aansprakelijkheidsrecht / Personenschade

Nevenactiviteiten:
Juridisch adviseur bij Wetswinkel Epe

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.

 

Iedere woensdag gratis inloopspreekuur van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Scroll To Top