Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Gebrekkig product/ opstal

Letselschade door gebrekkige producten
Wanneer u letsel oploopt doordat een product gebrekkig is, kunt u de producent van dit product aansprakelijk stellen. Een product is gebrekkig indien dit niet voldoet aan de eisen die men daaraan mag stellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan door salmonella besmette zalm, medicijnen die niet goed zijn of exploderende flessen.

Zodra de aansprakelijkheid door de (verzekeraar van de) tegenpartij is erkend, help ik u bij het verhalen van uw letselschade. Gestreefd wordt naar het zo snel mogelijk betalen van een voorschot door de tegenpartij.

De behandeling van een letselschadezaak is vaak complex en emotioneel zeer ingrijpend. Dit kan ook nog eens lang duren. De juridische beoordeling van het ongeval, de beoordeling van uw letsel en de beoordeling van de omvang van uw schade zijn ingewikkelde zaken.

Ik heb jarenlange ervaring en ken alle juridische mogelijkheden die in zo’n traject bestaan. Uw letselschade is bij mij in vertrouwde handen.

Heeft u een ongeval gehad en wilt u gratis advies over hulp bij het verhalen van uw letselschade, neemt u dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op mijn website. Ik neem dan zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 24 uur, contact met u op.

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Letselschade door gebrekkige opstallen
U kunt u als voetganger, fietser of bestuurder van een motorrijtuig betrokken raken bij een ongeval omdat het wegdek gebrekkig is. U kunt bijvoorbeeld struikelen over een losliggende stoeptegel of rijden in een groot gat in de weg. Ook kunt u worden geraakt door een losgewaaide dakpan. In dit soort gevallen is het vaak mogelijk om uw letselschade te verhalen op de eigenaar van de weg (de wegbeheerder) of het huis. Er is hierbij sprake van een risico-aansprakelijkheid: van schuld bij de eigenaar hoeft geen sprake te zijn, het gaat erom of de opstal (dus de weg of het huis) gebrekkig was.

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen.

Scroll To Top