Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Deventer is de op een na grootste stad van de Stedendriehoek en de enige stad uit Overijssel. Apeldoorn en Zutphen zijn de twee andere steden die de Stedendriehoek compleet maken.

De regio staat bekend om de landelijke omgeving met de IJsselvallei, de Veluwe en de Hanzesteden. De belangrijkste verbindingen voor het autoverkeer zijn de A1 en de A50.

De Stedendriehoek is actief bezig met het versterken van de verbindingen in de regio. Dit programma wordt uitgevoerd om de bereikbaarheid te vergroten en de kans op ongevallen te verkleinen.

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies. In veel gevallen kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top