Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

U bent het slachtoffer van letselschade in de omgeving van Almelo (Overijssel) en u wilt een rechtvaardige vergoeding voor deze letselschade? Neem dan contact op met één van onze letselschade advocaten om u bij te staan in het verkrijgen van een eerlijke vergoeding.

Door het samenwerken met onze letselschade specialist kunt u zich richten op het herstel van de letselschade. Onze specialist maakt duidelijke afspraken met u in een begrijpelijke taal. Als u het slachtoffer bent en er is een aansprakelijke partij kunt u alle kosten verhalen op de aansprakelijke partij. Dit zijn een aantal van de voordelen van het in dienst nemen van een letselschade specialist van Ruesink & Baggerman.

Onze specialisten staan voor u klaar in alle gevallen van letselschade. De meeste gevallen van letselschade zijn niet uw schuld, maar wel uw probleem. U kunt het slachtoffer zijn van een verkeersongeval als voetganger of als passagier. Er kan een ongeval plaats vinden op het werk, buiten uw schuld om. Of u kunt ziek worden door uw werk of door de omgeving waarin u aan het werk bent geweest.

Ongeval op het werk

De verzekeraar van uw werkgever kan dus een aansprakelijke partij zijn, maar het kan ook zijn dat de werkgever de hulp kan gebruiken van onze specialisten. Bijvoorbeeld, als u een verkeersongeval heeft gehad buiten uw schuld om en u voor een langere periode niet aan het werk kunt. Onze specialisten kunnen het doorbetaalde loon verhalen op de aansprakelijke partij. Als de aansprakelijkheid wordt erkent dan kunnen alle kosten worden verhaalt op de aansprakelijke partij.

Wilt u de hulp inschakelen van één van onze letselschade specialisten in de omgeving van Almelo? Neem dan nu contact op met de advocaten van Ruesink & Baggerman.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top