Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

In 2017 wonen 1,15 miljoen mensen, waarvan meer dan de helft in de vijf grootste steden. Overijssel heeft een dicht wegennetwerk, maar er zijn in vergelijking met de rest van Nederland weinig autosnelwegen. Dat maakt het verkeer er niet altijd veiliger op.

Zo waren er in 2016 in Overijssel 80 schadeclaims per 1000 huishoudens. Bovendien is de kans op ongelukken met wilde dieren in Overijssel een stuk groter door het bos, heide en natuurgebieden.

Het verkeer in Overijssel neemt jaarlijks toe. In 2017 was er meer vracht- en autoverkeer op de provinciale wegen van Overijssel. Dit leidt tot meer files en ook tot een grotere kans op ongelukken. Vooral de grote wegen rondom Deventer (in de Stedendriehoek), Zwolle en Enschede zijn drukker geworden.    

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies. In veel gevallen kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top