Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Op zoek naar deskundige hulp van één van onze letselschade advocaten in de omgeving van Enschede (Overijssel)? Onze letselschade advocaten staan ook in de omgeving van Enschede voor u klaar om u te helpen met het afdwingen van een eerlijke vergoeding.

Onze specialisten staan voor u klaar in alle gevallen van letselschade. Of het nu veroorzaakt is door een verkeersongeval, bedrijfsongeval of door een medische fout onze specialisten kunnen u helpen met het krijgen van een eerlijke schadevergoeding. Onze advocaten zijn specialisten op het gebied van letselschade.

Stappen in het proces

Het is een lang proces met meerdere stappen. Onze specialisten stellen u tijdens de intake veel vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de letselschade en op welke manier deze zijn ontstaan. Door deze vragen wordt het voor onze specialist duidelijk wie de aansprakelijke partij is bij wie wij een schadevergoeding kunnen indienen.

Onze letselschade advocaat gaat daarna op zoek naar alle relevante informatie om een duidelijke schets te maken of de aansprakelijke partij verantwoordelijk kan worden gehouden voor uw letselschade. Daarna gaan we samen overleggen over de schadeclaim. Onze advocaat onderbouwt de schadeclaim met uw medische gegevens. Daarna gaat onze specialist zich inzetten voor een voorschot, zodat u niet in financiële nood terecht komt.

Als u volledig bent hersteld kan onze specialist een schadeclaim afronden. In sommige gevallen kan het zijn dat u niet volledig kunt herstellen. In die gevallen wordt er een medische professional ingeschakeld om te bekijken of er sprake is van blijvend letsel. Dan kan er een schadeclaim worden bepaald.

Mogelijke uitkomsten

De aansprakelijke partij kan akkoord gaan met de claim en dan is de zaak daarmee afgehandeld. De aansprakelijke partij kan ook niet akkoord gaan en niet willen onderhandelen over de prijs. Dan nemen we de zaak mee in een gerechtelijke procedure. De aansprakelijke partij kan ook niet akkoord gaan, maar wel willen onderhandelen over de prijs. Deze onderhandeling zal onze specialist voor u doen.

Al met al is het een lang en lastig proces. Wilt u hier hulp bij? Onze letselschade specialisten staan voor u klaar om dit proces voor u aan te gaan. Dus: bent u op zoek naar een letselschade specialist in de omgeving van Enschede? Neem dan nu contact met ons op.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top