Direct contact: 055-52 25 270

Een RB specialist in Hengelo

Heeft u letselschade opgelopen in de omgeving van Hengelo (Overijssel)? De letselschade specialisten van Ruesink & Baggerman staan altijd voor u klaar om u bij te staan bij letselschade. Letselschade kan iedereen overkomen en kan emotioneel zijn. U kunt bijgestaan worden door familie en vrienden, maar ook door één van de experts van Ruesink & Baggerman. Deze helpt u met het inschatten van uw kansen bij een schadeclaim en met het bepalen van de schadeclaim.

Whiplash

Een van de veelvoorkomende letselschade zaken is het oplopen van een whiplash. Dit is direct één van de lastigste zaken om aan te tonen. Een whiplash is namelijk niet medisch aantoonbaar. Een neuroloog of orthopeed kunnen dit niet behandelen. Dit betekent niet dat u dan geen recht heeft op een schadevergoeding. Als de gevolgen van de whiplash aantoonbaar en reëel zijn dan heeft u recht op een schadeclaim.

De wederpartij (meestal de verzekeraar van de veroorzaker) zal bekijken of u voor het ongeluk vergelijkbare whiplash-klachten had. Hiermee willen zij aantonen dat de klachten niet persé door het ongeluk zijn veroorzaakt.  Voor uzelf is het belangrijk om na het ongeluk zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts om uw klachten vast te stellen. Dit is nodig, omdat de veroorzaker anders wil aantonen dat de klachten na het ongeluk zijn gekomen en niet veroorzaakt zijn door het ongeluk.

Echter, in gevallen dat u wel whiplash-klachten hebt opgelopen door een ongeluk maar niet direct naar de huisarts geweest bent kunt u aantonen dat de klachten door het ongeluk komen. Het is mogelijk om op basis van verklaringen van vrienden en familie te bewijzen dat de letselschade komt door het ongeluk.

De specialisten van Ruesink & Baggerman staan niet alleen klaar voor whiplash-gevallen, maar voor alle letselschade gevallen. Als u op zoek bent naar een ervaren letselschade specialist in de buurt van Hengelo neem dan vrijblijvend contact op met één van de letselschade specialisten van Ruesink & Baggerman.

Juridisch advies nodig?

Als slachtoffer heeft u recht op de best mogelijke zorg en begeleiding. Niet alleen medisch, ook juridisch. Bij Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten bent u dan aan het juiste adres voor bedrijfsongevallen. Iedere woensdag gratis inloopspreekuur van 16.00 uur tot 17.00 uur