Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Heeft u letselschade opgelopen in de omgeving van Hengelo (Overijssel)? De letselschade specialisten van Ruesink & Baggerman staan altijd voor u klaar om u bij te staan bij letselschade. Letselschade kan iedereen overkomen en kan emotioneel zijn. U kunt bijgestaan worden door familie en vrienden, maar ook door één van de experts van Ruesink & Baggerman. Deze helpt u met het inschatten van uw kansen bij een schadeclaim en met het bepalen van de schadeclaim.

Whiplash

Een van de veelvoorkomende letselschade zaken is het oplopen van een whiplash. Dit is direct één van de lastigste zaken om aan te tonen. Een whiplash is namelijk niet medisch aantoonbaar. Een neuroloog of orthopeed kunnen dit niet behandelen. Dit betekent niet dat u dan geen recht heeft op een schadevergoeding. Als de gevolgen van de whiplash aantoonbaar en reëel zijn dan heeft u recht op een schadeclaim.

De wederpartij (meestal de verzekeraar van de veroorzaker) zal bekijken of u voor het ongeluk vergelijkbare whiplash-klachten had. Hiermee willen zij aantonen dat de klachten niet persé door het ongeluk zijn veroorzaakt.  Voor uzelf is het belangrijk om na het ongeluk zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts om uw klachten vast te stellen. Dit is nodig, omdat de veroorzaker anders wil aantonen dat de klachten na het ongeluk zijn gekomen en niet veroorzaakt zijn door het ongeluk.

Echter, in gevallen dat u wel whiplash-klachten hebt opgelopen door een ongeluk maar niet direct naar de huisarts geweest bent kunt u aantonen dat de klachten door het ongeluk komen. Het is mogelijk om op basis van verklaringen van vrienden en familie te bewijzen dat de letselschade komt door het ongeluk.

De specialisten van Ruesink & Baggerman staan niet alleen klaar voor whiplash-gevallen, maar voor alle letselschade gevallen. Als u op zoek bent naar een ervaren letselschade specialist in de buurt van Hengelo neem dan vrijblijvend contact op met één van de letselschade specialisten van Ruesink & Baggerman.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top