Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Een letselschadespecialist in de omgeving van Zwolle (Overijssel) nodig? De specialisten van Ruesink & Baggerman kunnen u bijstaan met verschillende gevallen van letselschade. Wij helpen u een eerlijke vergoeding te krijgen.

Bij letselschade geeft de wet aan dat de aansprakelijke partij voor de letselschade moet betalen. In veel gevallen is dit de verzekeraar van degene die u letselschade heeft aangedaan. Echter, blijkt het in de praktijk moeilijk om een schadevergoeding te krijgen. Ondanks dat u daar recht op heeft. Onze specialisten helpen u hierbij om een rechtvaardige schadevergoeding te krijgen.

Wat is letselschade?

Letselschade houdt in dat u het slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout. Soms kunt u hierdoor voor een bepaalde periode niet werken  of in het ergste geval helemaal niet meer werken. In sommige gevallen moeten er aanpassingen aan uw woonomstandigheden worden gedaan om u leven makkelijker te maken. Naast deze financiële schade kunt u hierdoor ook emotionele schade leiden.

Lang proces

Dat zorgt ervoor dat er met letselschade er veel gebeurt en dit alles kan u flink overvallen. Het proces kan lang duren en soms erg vervelend zijn voor u. Onze specialisten staan voor u klaar om u hierin bij te staan. Daarom is er altijd een vrijblijvend intake gesprek, zodat u aan kunt voelen of u zich op uw gemak voelt bij één van onze specialisten. Deze specialist zal u bijstaan in het hele traject en is voor u dan ook het aanspreekpunt. Onze specialist zal u op de hoogte houden van verschillende ontwikkelingen in dit proces.

Dus u heeft een letselschadespecialist nodig in de omgeving van Zwolle? Zoek dan niet verder en neem contact op met één van onze letselschade specialisten!

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top