Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Heeft u een letselschadespecialist in Deventer (Overijssel) nodig? U wilt een schadevergoeding ontvangen na een ongeluk? Heeft een verzekeringsmaatschappij u een aanbod tot schaderegeling gedaan? Vragen over smartengeld, no cure no pay of andere vragen over letsel of schade? Kies dan voor de specialist in de regio Deventer: Ruesink & Baggerman.

Niet zeker of u een letselschade advocaat van ons nodig heeft? Er zijn vaak verschillende redenen om een advocaat te raadplegen. Na een ongeluk is het verstandig om zo snel mogelijk een letselschade advocaat te bellen. De schade aan materialen zijn vaak snel afgehandeld, maar de impact van persoonlijk letsel is vaak moeilijker in te schatten. Ook kan het zich pas later tonen, zoals bijvoorbeeld bij een whiplash.

Hulp van een specialist

De financiële effecten van letselschade zijn vaak lastig in te schatten. Daarom is het verstandig om na een ongeluk de letselschadespecialisten van Ruesink & Baggerman om advies te vragen.

De financiële afwikkeling van letselschade heeft meestal niet de eerste prioriteit na een ongeval. Bovendien werken verzekeraars niet altijd mee bij een snelle en eerlijke vergoeding.

Als letselschade advocaat zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op hebt. We doorlopen het volledige proces zorgvuldig. Zodat u zich kunt richten op herstel, zonder financiële zorgen.

Een letselschadespecialist nodig in Deventer? Bel dan met Ruesink & Baggerman. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top