Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Letselschade specialist ZutphenEen letselschade advocaat van Ruesink & Baggerman kan u ook in Zutphen (Gelderland) bijstaan bij verschillende gevallen van letselschade. Wilt u weten in welke gevallen? Denk bijvoorbeeld aan personenschade na een verkeersongeval. Of bij arbeidsongevallen (zoals het vallen van een ladder of hoogwerker).  

Helaas maken ook medisch specialisten fouten. Krijgt u hiermee te maken? Dan kunnen we helpen bij het claimen van een schadevergoeding bij een medische fout. Tot slot helpen we bij letselschade als gevolg van beroepsziekten zoals een burn-out, RSI of asbestose.

Een eerlijke schadevergoeding

Als  letselschade advocaat helpen we u bij uitzoeken van de toedracht van een ongeval. De advocaat is op zoek naar belangrijk bewijs, zoals schadeformulieren, getuigenverklaringen en politierapporten.Bij verkeersongevallen rijdt in sommige situaties de wederpartij door. We weten als letselschade advocaat dan de weg om aanspraak te maken op het Waarborgfonds Motorverkeer.

Wilt u smartengeld claimen, schadevergoeding eisen of juridische informatie over uw ongeval, dan is een ervaren letselschadespecialist onmisbaar. In samenwerking met een letselschade advocaat kunt u een eerlijke vergoeding afdwingen.

Het komt vaak voor dat een verzekeraar een veel lager bedrag aanbiedt dan wat rechtvaardig is. Door een samenwerking met een letselschade advocaat van Ruesink & Baggerman weet u dat er voor uw rechten wordt opgekomen.

Dus: bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Zutphen? Dan staan onze letselschadespecialisten voor u klaar. Meer informatie nodig? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top