Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Heeft u een advocaat nodig, omdat u te maken heeft met letselschade? De specialisten van Ruesink & Baggerman helpen u graag. Ook in Barneveld (Gelderland) en omgeving.

Onze letselschadespecialisten staan voor u klaar om te kijken op welke vergoeding u recht heeft. Ruesink & Baggerman is gespecialiseerd in personenschade en kan u helpen in het volledige proces. Van eerste schadeclaim tot (als het nodig is) gang naar de rechtbank.

Een letselschade advocaat van ons zoekt uit of er sprake is van aansprakelijkheid. Als dat het geval is, bekijken wij of u recht heeft op een schadevergoeding.

Letselschade Barneveld

Helaas vraagt het proces van het verkrijgen van een schadevergoeding vaak de nodige tijd. Juist daarom is het belangrijk om een goed klik te hebben met één van onze letselschade specialisten. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u kijken of u het juiste vertrouwen heeft in ons team.

Meer dan juridische hulp

Als advocaat gaan we ver in onze zaken. Daarom werken we onder andere samen met een medisch adviseur om goed in te kunnen schatten wat de impact van het letsel – nu en in de toekomst – is. Zo kunnen we optimaal onderbouwen waarom uw aanspraak op een vergoeding gerechtvaardigd is.

Heeft u letsel opgelopen en wilt u weten wat uw juridische mogelijkheden zijn? Wij spreken graag af in Barneveld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top