Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Eén van de letselschade specialisten nodig in Tiel (Gelderland)? Neem dan vrijblijvend contact op met onze letselschade specialisten. De letselschade specialisten van Ruesink & Baggerman hebben de expertise en kennis om u bij te staan om een eerlijke en rechtvaardige schadeclaim in te dienen. Letselschade kan verschillende oorzaken hebben, zoals een ongeval in het verkeer of tijdens het werk. U wilt graag verder met u leven, maar het is goed om te weten dat onze specialisten klaar staan om u te helpen met het claimen van een schadevergoeding.

De letselschade kan u leven flink veranderen en u veel geld kosten. Zo kan het zijn dat uw huis aanpassingen nodig heeft of dat u hulp moet inschakelen. In sommige gevallen bent u niet meer in staat om te kunnen werken en mist u inkomen. Al deze situaties kunt u verwerken in uw schadeclaim. Er moet veel uitgezocht worden en de wederpartij zal meestal niet zomaar akkoord gaan met de schadeclaim. Hierdoor kan het proces erg lang duren. Onze specialisten kunnen u hierbij helpen.

Veelvoorkomende ongevallen

Een verkeersongeval is één van de meest veelvoorkomende ongevallen waarbij mensen te maken hebben met letselschade. De whiplash is een van de bekendste voorbeelden, waarbij langdurig problemen en letselschade voorkomen.  De whiplash is typerend, omdat hierbij er veel materiële schade is, maar ook langdurig problemen met herstel voorkomen.Daarnaast zijn bedrijfs– en sportongevallen veel voorkomende gevallen van letselschade.

Belangrijkste zaak bij letselschade is het aantonen dat de wederpartij verantwoordelijk is. Daarnaast is het belangrijk om een rechtvaardige schadeclaim in te dienen. Dit doen onze specialisten samen met medische specialisten, zodat uw hele zaak goed wordt ingeschat en u niets te kort komt. Er komen veel zaken bij letselschade kijken waar in eerste instantie niet aan wordt gedacht.

Zo vallen de fysiotherapie behandelingen na afloop ook onder letselschade of eventuele noodzakelijke huishoudhulp. Onze specialisten helpen u met het inschatten van de schadeclaim.

Dus: u bent op zoek naar een letselschade specialist in de omgeving van Tiel? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze letselschade specialisten.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top