Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

In Gelderland wonen 2,04 miljoen inwoners met drie steden met meer dan 150.000 inwoners: Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn.

Met bijna drie keer zoveel autosnelwegen dan de provincie Overijssel is het wegennetwerk van Gelderland erg goed ontwikkelt. De omgeving van Gelderland is vrij vlak, maar de kans op een ongeluk met wild is groter dan in de rest van Nederland.

Het aantal ongelukken in Nederland neemt toe, maar het is nergens zo hard gestegen als in Gelderland. De gestegen drukte op de wegen is hier deels oorzaak van. De filedruk geldt in Gelderland als een groeiend probleem.

Contact

Heeft u letsel opgelopen als gevolg van een verkeersongeval? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies. In veel gevallen kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding.

Wij helpen u in Gelderland onder andere in:

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top