Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Een letselschade specialist staat voor u klaar in de omgeving van Harderwijk (Gelderland) als u te maken heeft met letselschade. Het is erg vervelend als u te maken krijgt met het langdurige proces dat te maken heeft met letselschade. Letselschade kan een grote impact hebben op uw leven. Als u letselschade heeft opgelopen door de schuld van iemand anders dan kunt u deze schade claimen bij de wederpartij. Dit is meestal de verzekeraar van de veroorzaker.

Slachtoffer van letselschade kan iedereen worden. Daarom is het goed om te weten dat onze letselschade specialisten altijd voor u klaar staan om u bij te staan. De letselschadespecialisten van Ruesink & Baggerman hebben veel ervaring met het claimen van letselschade. Letselschade claimen kunt u doen door met veelvuldig bewijsmateriaal te komen. Wij helpen u daarbij!

Emotionele zaak

Letselschade is meestal een emotionele zaak, daarom is het verzamelen van bewijsmateriaal niet het eerste waar u aan denkt. Terecht, maar het is wel belangrijk om zo snel mogelijk alles wat u kunt herinneren op papier te zetten. Soms zit het in de details, dus schrijf zo uitgebreid mogelijk alles op. Dit kunt u ook samen doen met één van onze specialisten, deze kan de juiste vragen stellen waardoor het makkelijker wordt om het verhaal op te schrijven.

Het hele traject kan ook complex en overrompelend zijn. Dit kan betekenen dat u baat kunt hebben van assistentie van één van onze letselschade specialisten. Onze specialisten zijn ervaren en zijn gespecialiseerd in complexe zaken.

Dit kan tot het gevolg hebben dat het u niets kost om een schadeclaim in te dienen. De wederpartij is verantwoordelijk voor alle kosten. Dus ook voor de kosten voor onze letselschade specialisten. Onze specialisten zorgen voor helderheid, u zult dus niet voor financiële verrassingen komen te staan. Onze letselschade specialisten kunnen een goede inschatting maken of uw claim kansrijk is of niet. In het geval van een gerechtelijke procedure zijn de regels anders, mocht dit het geval zijn dan laten wij u dit uiteraard weten.

Dus: kunt u een letselschade specialist gebruiken in de omgeving van Harderwijk. Neem dan contact op met één van de letselschade specialisten van Ruesink & Baggerman.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top