Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Lichamelijke en psychische klachten door een ongeval in de buurt van Doetinchem (Gelderland)? Is het ongeval de schuld van een ander? Dan kunt u de ander hiervoor aansprakelijk stellen. Dit kunt u doen door een van onze letselschade specialisten in te zetten. Deze stelt de verantwoordelijke partij aansprakelijk en dient een schadeclaim in. Alle gemaakte medische en praktische kosten vormen samen de schadeclaim. Daarnaast kost de hulp van onze letselschade advocaten u niets als de wederpartij aansprakelijk is voor het veroorzaken van het ongeval.

Letselschade is de schade die u lijdt als gevolg van een door een ongeval veroorzaakte psychische en lichamelijke klachten. De aard en de mate van de letselschade bepalen de hoogte van de schadeclaim. Dit betekent dat het bedrag aan schadevergoeding per zaak flink kan verschillen. Onze letselschadespecialisten staan klaar om uw verhaal te horen en in te schatten of uw letselschade verhaalbaar is.

Welke letselschade wordt er vergoed?

In principe worden heel veel kosten vergoed, als de veroorzaker van het ongeluk aansprakelijk is gesteld. Dit kan gaan om de de direct opgelopen lichamelijke schade, zoals de kosten van het ziekenhuis en fysiotherapie behandelingen. Verder kan het mogelijk zijn dat u niet meer zelf uw huishouden kunt bijhouden waardoor u daarvoor iemand moet inhuren. De kosten worden in de schadeclaim verwerkt.

Het is mogelijk dat u uw werk niet meer op de juiste manier kunt uitvoeren of zelfs helemaal niet meer. Deze kosten kan onze letselschade advocaat verwerken in de schadeclaim. Dit vereist precisie, omdat het lastig in te schatten is hoeveel u in de toekomst zou gaan verdienen. Onze letselschade specialist kan u daarmee helpen.

Dus bent u op zoek naar een letselschadespecialist in de omgeving Doetinchem? Dan kunt u bij één van onze letselschade specialisten terecht. Neem nu vrijblijvend contact op met één van onze letselschade specialisten.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top