Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Een ongeluk gehad in Ede (Gelderland) en een letselschadespecialist nodig? Een letselschade advocaat van Ruesink & Baggerman staat voor u klaar. Onze specialisten helpen u graag met de procedure om een financiële compensatie of vergoeding bij letselschade te ontvangen.

Er zijn veel verschillende situaties waarin u aanspraak kunt maken op een vergoeding. Meest voorkomend zijn letselschadezaken na een verkeersongeval. Maar ook bij bedrijfsongevallen, medische fouten en beroepsziekten staan we aan u zijde.

Hulp van een expert

Letselschadezaken staan helaas bekend om hun lange duur. De schade aan bijvoorbeeld een voertuig is nu eenmaal eenvoudiger te meten dan de impact van een whiplash. Daarom is het van belang dat u hulp krijgt van een expert.

Onze advocaten kennen niet alleen de wegen om op juiste wijze aanspraak te maken op een schadevergoeding. Ze nemen ook alle zorgen rond dit proces bij u weg. Dat maakt het verschil tussen een eerlijke schadevergoeding of een snelle keuze voor een onnodig laag schikkingsvoorstel.

Direct contact

Onze letselschadespecialisten staan voor u klaar in Ede. Neem daarom bij letselschade vrijblijvend contact op en informeer naar wat we voor u kunnen betekenen.

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top