Skip to content

Coronavirus: wij hebben onze werkwijze aangepast. Lees hier onze toelichting > 

Heeft u de deskundige hulp nodig van een letselschade advocaat? Ook in Arnhem (Gelderland) helpt Ruesink & Baggerman u graag. Wij helpen u een eerlijke schadevergoeding af te dwingen.

Het indienen van een schadeclaim na een bedrijfs– of verkeersongeval is niet altijd eenvoudig. Letselschadezaken staan helaas bekend om hun lange doorlooptijd. Juist daarom is het van belang dat u goed en professioneel wordt bijgestaan.

Het recht op smartengeld is vaak ruimer dan mensen denken. Bent u bij een ongeluk betrokken geweest en heeft dit u lichamelijk ongemak opgeleverd? Neem dan contact op. We spreken graag de mogelijkheden tot het claimen van schade met u door.

In een klein hoekje

Ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Zo kunt u als bestuurder of voetganger in een ongeluk verwikkeld raken door een gebrekkig wegdek. Een losliggende stoeptegel kan de oorzaak zijn dat voetgangers struikelen en hierdoor letselschade oplopen. Ook bijvoorbeeld een gat in de weg of een losgewaaide dakpan kunnen de oorzaak zijn van letselschade.

Letselschade Arnhem

In deze gevallen kan de schade worden verhaald op de eigenaar van het huis of de wegbeheerder. Het draait in deze gevallen niet om “schuld”. Ook gebrekkige opstal kan reden voor schadevergoeding zijn.

Advies in Arnhem

Genoemde voorbeelden tonen aan dat er bij letselschade vaak mogelijkheden zijn om aanspraak te maken op een vergoeding. Neem daarom – ook bij twijfel – contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Heeft u een letselschade advocaat nodig? Doe dan vanuit Arnhem een beroep op de specialisten van Ruesink & Baggerman. Bij verkeersschade, bedrijfsongeval of andere vormen van letselschade helpen wij u graag.

Voor vrijblijvend contact met een van onze specialisten kunt u contact met ons opnemen!

Stefan-contact

Vragen?

Deel uw verhaal met ons. Wij kunnen u snel inzicht geven in uw juridische mogelijkheden. Gratis & vrijblijvend.

Specialist in de buurt

Bij Ruesink Baggerman advocaten geloven we in direct contact. Daarom geldt niet ons kantoor in Apeldoorn als centrale ontmoetingsplek, maar helpen we u vanuit uw woonplaats. Enerzijds door gebruik te maken van de locaties van Regus. Maar ook op locaties die uw voorkeur hebben.

Kennis en ervaring

Onze advocaten André Ruesink en Stefan Baggerman gelden als specialist. We helpen uitsluitend slachtoffers van personenschade. Door onze jarenlange ervaring en visie (het intensief bijstaan van clienten) kunnen we uw zaken optimaal vertegenwoordigen.

Meer weten? Maak een vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Scroll To Top